Een boudoir shoot is heel persoonlijk, Daarom is het belangrijk dat jij je veilig voelt. Hieronder geef ik je een klein inkijkje in hoe een shoot gaat.

kick ass

how to 

Liefdevol

Warm

Geborgen

Veilig

We ontmoeten elkaar op de shootlocatie of bij mij in mijn studio. We beginnen met een gesprekje waarin we setting en de kleding bespreken, jij bepaalt hoe ver we gaan qua naaktheid. Vervolgens laten we ons inspireren door het moodboard en laten we ons meevoeren door de creatieve stroom.

Tijdens de shoot begeleid en help ik jou met poseren zo is geen moment waarop jij niet weet wat je moet doen. Hierin mag jij aangeven wat je comfortabel vindt en wat niet want het is jouw shoot en jij bent de kaptein van het schip op dat moment. Tussendoor kunnen we altijd het moodboard er weer bij pakken als er een moment van vastlopen is.

Na de shoot krijg jij een leuk aandenken mee om te laten zien tijdens het wachten op het album.

Ik stuur jou mijn voorselectie, minimaal het aantal beloofde foto’s, waaruit jij jouw favorieten kunt kiezen die in het album komen. Wanneer ik jou selectie heb ontvangen zal ik het album samenstellen en laten drukken, houd rekening met een maand levertijd, vandaar het aandenken. De lange levertijd wordt veroorzaakt door alle liefde en aandacht die in de creatie van het album wordt gestopt door mij en de drukker

kom ik dan ook online? Nee zeker niet na de shoot wordt er besproken wat ik wel en niet mag posten. Het is mogelijk dat ik alleen de anonieme beelden deel of helemaal geen beelden.

Instagram

Volg mij op