Wat ik het mooiste vind aan boudoir is dat je iemand vanuit het puurst van zichzelf fotografeert. Deze persoon in zelfvertrouwen zien groeien is wat het beroep voor mij het mooist maakt. Jou zien stralen is wat mij het gelukkigst maakt.

Als je bij mij bent geweest hoop ik dat je op de terugweg naar huis nog vaak terugdenkt aan het moment waarop je zag dat je mooi bent. En verder gaat met dat zelfvertrouwen wat jij die dag hebt opgebouwd. Want echt waar jij bent prachtig! En zo mag jij je altijd voelen.

wil jij liever persoonlijk kennismaken voor je een shoot boekt? Dat kan! We kunnen samen een videogesprek inplannen.

Toen ik in 2012 startte met fotografie wilde ik graag foto’s van mijn eigen paard, dit omdat ik graag mooie foto’s van hem wilde. Toen ik deze foto’s postte op social media zagen mijn stalgenoten dit en vroegen of ik ook foto’s van hun paard wilde maken. En zo is het fotografie hoofdstuk geopend. Daarnaast startte ik met portretfotografie zodat ik mijn skills en creativiteit kon vergroten.

 Omdat ik graag meer wilde leren over fotografie ben ik gestart met de fotografie opleiding. Tijdens mijn stage bij Nikki de Kerf heb ik veel mogen leren over fine-art paarden fotografie. Hier haalde ik op dat moment veel voldoening uit maar ik bleef wat missen. Namelijk het menselijk aspect, mensen willen toch vaak foto’s waar ze zichzelf op herkennen. Wat ik miste binnen de paardenfotografie. Daar wilde ze toch vaak hetzelfde plaatje.
Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik eerst gaan experimenteren met boudoir fotografie. Dit omdat je daar creativiteit en zachtheid in kwijt kan. En zo heb ik mijn kennis van fine-art en boudoir gecombineerd tot waar ik nu ben.

laura

Wie is 

Self love expert

Spontaan

Geduldig

Creatief

“Je hoeft mij niet te betalen voor de tijd die ik voor je besteed. Je hoeft mij niet voor mijn talent te betalen, want dat heb ik ook maar meegekregen bij mijn geboorte. Maar je mag mij wel betalen voor de vele jaren die ik gestudeerd en geoefend heb. Om jou te kunnen begeleiden en te laten zien hoe mooi je bent.''

Instagram

Volg mij op