some ass

Let's kick

Het ideale pakket als startend boudoir model. In dit pakket krijg je alleen digitale foto's die jij weer in jouw portfolio kan stoppen.

Digitaal

.Pak groot uit en investeer in een hele ervaring. Bij dit pakket gaan wij een dagdeel samen mooie foto's maken. En achteraf krijg je een mooie box met herinneringen aan deze shoot.

Goud

Medium is niet altijd medium. Bij dit geweldige cadeautje aan jezelf krijg je een mooi luxe album waarin jij straalt.

Zilver

Het leukste kleine cadeautje voor jou! Ondanks dat dit het kleinste pakket is is het zeker niet de minste. Verras jezelf of je partner met dit mooie pakket.

Brons

€ 395,-

Bij dit pakket krijg je een mini album met 15 foto's + de 15 foto's die in het album komen digitaal. Tijdens deze shoot is er tijd voor 2 setjes (lingerie) de shoot duurt ongeveer 1,5 uur. 

Brons

€ 475

Bij dit pakket krijg je een luxe album met 20 foto's + de 20 foto's die in het album komen digitaal. Tijdens deze shoot is er tijd voor 4 setjes (lingerie) de shoot duurt ongeveer 2,5 uur. 

Zilver

€ 625,-

Bij dit pakket krijg je een luxe box incl album en usb-stick. dit album bevat 30 foto's. bij dit pakket krijg je je digitale foto's op een usb-stick. Tijdens deze shoots is er tijd voor 6 setjes (lingerie)  de shoot duurt ongeveer 4 uur.

Goud

€ 190,-

Dit pakket is ideaal als jij een boudoir model bent. Je krijgt namelijk de foto's digitaal toegestuurd zodat je ze in je portfolio kan bijvoegen. Dit pakket bevat 10 foto's. Tijdens deze shoot is er tijd voor 4 setjes (lingerie) de shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

Digitaal

Bij de Pakketten zit een album inbegrepen, mocht jij liever een afdruk hebben kan je deze tegen meerprijs bijbestellen. De prijs is afhankelijk van het formaat dit kunnen wij bespreken als jij de foto's ontvangt. om er zeker van te zijn dat de foto's met de juiste kwaliteit worden afgedrukt is het verstandiger om deze via mij te bestellen. 

Afdruk mogelijkheden

Instagram

Volg mij op